laser tag arena – noul loc unde aniversarile, petrecerile sau chiar seminariile si team bildingurile vor oferi distractie la superlativ
Toate noile tendinte ne vin din Bucuresti. Acesta este un fapt. In materie de distractie, Bucurestiul iata ca ne propune ceva nou: laser tag. Este un joc interactiv, de tip paintball, care ofera participantilor ocazia de a elabora strategii pentru a-si invinge inamicii. Desi la prima vedere face parte tot din categoria jocurilor agresive de care copiii ar trebui tinuti la distanta, lasand la o parte ideile preconcepute si strategiile educative perimate, se pot intrezari si aspecte benefice pentru cei mici. In primul rand ii veti deslipi de calculatoare. Fiecare iesire impreuna cu familia si prietenii in care toata lumea se distreaza si va fi satisfacuta nu poate fi decat o reusita. Nu va mai cramponati de violenta. Traim intr-o lume violenta, depinde insa de fiecare dintre noi cum vom gestiona legaturile subtile cu aceasta...
Ce inseamna laser tag arena
Asadar, se apropie aniversarea celui mic si nu stiti ce surpriza sa ii oferiti? O petrecere laser tag pare cadoul perfect. Ideal ar fi ca cel mic sa isi invite prietenii, alcatuind astfel doua echipe. Desi laser tag este prin definitie un joc de echipa, se poate juca si individual, fiecare participant punctand pentru el. La sfarsit se fac topurile si sunt desemnati invingatorii. Daca tot v-am facut curiosi, poate ar trebui sa va dezvaluim cate ceva si despre echipamentul necesar si regulamentul jocului.
Jocul laser tag se desfasoara intr-o arena special amenajata (laser tag arena), un labirint dotat cu toate elementele pentru a crea aparenta de spatiu real (masini rasturnate, lumini fluorescente, topogane, efecte speciale etc). Dar asta nu inseamna ca jocul nu poate depasi granitele arenei, mai ales cand conditiile meteo o permit. Avantajul arenei insa este ca veti avea la dispozitie un bar generos, dar si alte dotari pentru prezentari si seminarii, fapt care ofera posibilitatea de a organiza petreceri interactive dupa sustinerea unei prezentari prin imbinarea jocurilor laser tag cu muzica, Dj etc. In plus, la bar veti gasi o alta gama de jocuri interesante, ca fusbal, hockey table, Nintendo Wii, darts pentru adeptii unei plaje cat mai larga de optiuni.
Echipament comod si arma inofensiva
Pentru ca distractia sa poata incepe, combatantii vor trebui sa imbrace o vesta speciala, prevazuta in anumite puncte cheie (pe umeri, fata, spate) cu senzori optici si sa isi activeze pistoalele. Acestea trag cu un fascicol de lumina infrarosie, total inofensiva. Pentru a puncta, soldatul laser tag trebuie sa tina apasat tragaciul sau sa traga foc cu foc. Scorurile sunt afisate de ecrane mari, dispuse in zonele cele mai vizibile. Chiar daca unele arene permit si copiilor de pana la 7 ani accesul. De obicei, se recomanda ca limita de varsta sa fie de 10 ani. De asemenea, numarul maxim de jucatori este de 22. Acum cu cat acestia vor fi mai multi, cu atat jocul va fi mai reusit.
Pentru copii – imaginatie, combativitate, comunicare si educatie
Exista anumite scenarii prestabilite sau chiar tipuri de jocuri, insa aici nu exista o limita impusa imaginatiei. O petrecere laser tag poate incepe cu stabilirea acestor scenarii si reguli, pentru ca, pana la urma, parintii vor dori sa stimuleze si imaginatia copiilor, creativitatea lor, pornind de la ceva dat care poate fi decorul sau chiar costumatiile pregatite de acasa. Se poate da asaltul asupra Stalingradului, se poate simula debarcarea din Normandia, razboiul Nistrului... Componenta educativa trebuie sa fie discreta, copii invatand istorie sau geografie fara niciun efort, ca parte a distractiei, eliminand orice factor de stres.
jocuri cu laser, jocuri cu laser
No comments:
Post a Comment